0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

Implant dentar în București: de ce, unde, cât costă și la ce să te aștepți?

03, Mar, 2022 | 0 comments

 

Dinții lipsă nu sunt doar o problemă de ordin estetic. De fapt, lipsa unor dinți duce la probleme precum mișcarea dinților rămași, resorbție de os și boli ale gingiilor. Implantul dentar este necesar pentru a preveni apariția altor probleme dentare asociate. Unde poți face în siguranță un implant dentar în București? Cât costă și la ce să te aștepți? Află totul din acest articol marca Dr. Tes!

 

Implant dentar în București

 

Indiferent că îți lipsește un singur dinte sau îți lipsesc dinții de pe întreaga arcadă, implantul dentar este soluția necesară nu doar estetic, ci și din punctul de vedere al sănătății generale a organismului. Cabinetul stomatologic Dr. Tes te poate ajuta în cel mai scurt timp și cu cel mai prietenos cost din București. În plus, vom face în așa fel încât să eliminăm durerea cât mai mult posibil.

 

cat costa un implant dentar in Bucuresti - Dr. Tes

 

Ce este un implant dentar?

 

Un implant dentar este ca un stâlp care se potrivește în osul maxilarului și înlocuiește rădăcina dintelui. O dată vindecat locul intervenției, implantul este o bază sigură pentru a începe procesul de restaurare dentară, cum ar fi aplicarea unei coroane, unei punți dentare sau a unei proteze dentare.

Implanturile dentare unice înlocuiesc dinții individuali. Acestea sunt acoperite cu coroane pentru a recrea structura dinților naturali. Pentru a înlocui un întreg arc de dinți, se execută patru până la șase implanturi și se acoperă cu o proteză.

 

Cât costă un implant dentar în București?

 

Costurile diferă de la cabinet la cabinet. Ce îți putem garanta este că la cabinetul stomatologic Dr. Tes din București, sector 6, lucrăm cu suflet pentru pacienți. Tarifele noastre sunt cele mai prietenoase, pentru că ne pasă de oameni. Vrem ca fiecare pacient care ne alege să își poată permite cele mai bune tratamente stomatologice pentru nevoile sale.

De exemplu, un implant dentar Bredent costă la noi sub 500 Euro.

 

Cât timp ține un implant dentar?

 

Un implant dentar executat cu atenție durează toată viața. Aceasta este o opțiune permanentă de înlocuire a unui dinte natural. Nu necesită schimbare sau costuri de mentenanță în timp. Nu putrezesc, nu au cum să dezvolte carii sau alte probleme. Totuși, igiena orală este la fel de necesară ca în cazul dinților naturali.

Atenție! Implantul dentar ține toată viața, însă coroana care îl îmbracă poate necesita schimbare după 15-20 de ani de folosire, în funcție de gradul de uzură.

 

Beneficiile implantului dentar

 

Când vine vorba de înlocuirea dinților, un implant dentar are mai multe avantaje față de alte tipuri de restaurări. Unele dintre beneficiile implanturilor includ următoarele:

 

Sigur

Implanturile pot fi realizate din titan sau zirconiu. Ambele sunt sigure pentru utilizare și nu sunt respinse de gingii.

 

Durabil

Deoarece este fixat în maxilar, un implant oferă mai multă siguranță și stabilitate decât alte tipuri de restaurări dentare. Spre deosebire de protezele tradiționale, implanturile nu sunt detașabile și nu se mișcă în gură. Aceasta înseamnă că pacienții se pot bucura de alimentele lor preferate fără griji. Implanturile pot rezista forței de mușcătură, exact ca un dinte natural sănătos.

 

Sănătate orală îmbunătățită

Procedura de implant dentar îți îmbunătățește sănătatea bucală. Cu un implant în locul liber, dinții adiacenți nu se pot deplasa. Nu există niciun spațiu pentru ca bacteriile să se adune și să cauzeze boala parodontală, iar osul rămâne sănătos. Cu o îngrijire dentară adecvată, implantul și gura rămân sănătoase.

 

Permanent

Implanturile sunt concepute pentru a fi o procedură unică. Acestea sunt ușor de îngrijit, fiind o opțiune de înlocuire permanentă a dinților sănătoși. Vei avea implantul dentar pentru toată viața, fără alte costuri.

 

Eficient din punct de vedere al costurilor

Deși un implant poate costa mai mult inițial, rezistența sa îndelungată va amortiza acest cost. Un implant nu se înlocuiește și nu necesită reparație. Alte tipuri de restaurări dentare sunt mai puțin sigure, mai predispuse la deteriorare în timp și trebuie înlocuite o dată la câțiva ani. Aceasta înseamnă lucrări stomatologice viitoare mai multe și costuri suplimentare care nu există în cazul implantului.

 

cost implant dentar Bucuresti - Dr. Tes

 

Înlocuiește dintele lipsă cu un implant dentar în București!

 

Nu lăsa un dinte lipsă să îți strice zâmbetul! Dr. Tes te ajută cu implanturi realizate rapid și fără durere, la cel mai mic preț din București! Vei zâmbi din nou cu încredere și îți vei recăpăta sănătatea gurii! Programează-te chiar astăzi la un consult stomatologic în București!

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *