0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

Proceduri de estetică dentară – sfaturi și explicații

04, Mar, 2022 | 0 comments

Atunci când nu mai zâmbești larg din cauză că nu îți place dantura ta, soluția o reprezintă estetica dentară. În acest articol marca Dr. Tes, vei afla care sunt procedurile de estetică dentară, ce costuri implică și la ce să fii atent. Astfel, vei putea decide mult mai ușor care este soluția perfectă pentru tine.

Proceduri de estetică dentară

Principalele tipuri de proceduri de estetică dentară sunt albirea dinților, aplicarea coroanelor, lipirea dinților și fațetele dentare. Cea mai comună procedură este, bineînțeles, albirea dinților, astfel încât vom începe cu aceasta.

Albirea dinților

Pătarea și îngălbenirea dinților apar de la fumat, de la consumul de băuturi care colorează dinții (cafea, vin roșu) și de la periajul insuficient pe parcursul zilei.

Albirea profesională asigură albirea dinților într-un timp foarte scurt. Dinții vor fi cu câteva tonuri mai albi, iar petele vor dispărea în cea mai mare proporție. Rezultatele vor fi de durată, dacă ai grijă să eviți mâncărurile și băuturile colorate excesiv.

La cabinetul stomatologic Dr. Tes din București, vei beneficia de un tratament eficient de albire profesională Opalescence. Zâmbetul tău nu a fost niciodată mai luminos de atât, iar procedura costă puțin peste 100 de Euro.

Estetică dentară - Dr. Tes
Estetică dentară – Dr. Tes

Aplicarea coroanelor dentare

Coroanele dentare se aplică peste dinții cu probleme estetice sau/și funcționale. În funcție de culoarea naturală a dinților tăi, vom alege exact nuanța care să se potrivească. În acest mod, dantura ta va arăta perfect și nimeni nu își va da seama dacă e coroană sau e dintele tău natural.

De asemenea, coroanele dentare au marele avantaj de a fi foarte rezistente în timp. Cabinetul stomatologic Dr. Tes îți oferă cele mai prietenoase prețuri la coroanele dentare, întrucât ne pasă de sănătatea, dar și de frumusețea ta!

Lipirea dinților

În cazul unui dinte ciobit, putem apela și la lipirea dinților cu porțelan sau rășină compozită în locul aplicării unei coroane. Această procedură este extrem de accesibilă și se realizează foarte rapid. De exemplu, dacă dintele tău a suferit un incident și trebuie să participi la un eveniment la care trebuie să arăți bine, aceasta este cea mai rapidă soluție la care poți apela.

Bineînțeles, lipirea dintelui nu va fi la fel de rezistentă ca o coroană. Va trebui să eviți mestecatul mâncărurilor tari, precum nucile sau popcornul.

Fațetele dentare

Fațetele dentare pot fi realizate din porțelan sau compozit. Practic, ele sunt ca niște învelitori pentru dintele tău. Dinții vor arăta absolut perfect și vor fi oricât de albi îți dorești cu ajutorul fațetelor dentare.

Totuși, fațetele nu îmbunătățesc funcția dintelui, așa cum o face o coroană dentară. Ele au doar un scop estetic. În funcție de tipul de fațetă dentară ales, costurile pot fi destul de ridicate. De asemenea, această procedură este ireversibilă.

Cabinet stomatologic Bucuresti - Dr. Tes
Cabinet stomatologic București – Dr. Tes

Care tratament dentar estetic este potrivit pentru tine?

Acum știi diferența dintre principalele tratamente estetice pentru dantură, precum și avantajele și dezavantajele fiecăruia. Pentru a te decide care procedură de estetică dentară este mai potrivită pentru tine, te sfătuim să iei în calcul următoarele aspecte:

  • – vrei să tratezi sau doar să acoperi problema?
  • – cât timp vrei să dureze rezultatul?
  • – cât timp ești dispus să aștepți pentru acea procedură dentară estetică?
  • – ce buget ai?

În funcție de aceste criterii, vei face cea mai bună alegere pentru dantura ta.

Cabinet stomatologic București Dr. Tes

La cabinetul stomatologic Dr. Tes din București, te întâmpinăm cu zâmbete și o atmosferă relaxată. Oricât de frică ți-ar fi de medicul stomatolog, la noi te vei relaxa. Orice tratament estetic vei alege, îți garantăm că ne vom ocupa cu profesionalism maxim de dantura ta și îți vom reda strălucirea, sănătatea și aspectul impecabil. Prețurile noastre? Cele mai prietenoase din București!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *