0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

4 beneficii ale albirii dentare

08, Jul, 2022 | 0 comments

Zâmbetul este cartea ta de vizită, atât în viața socială, cât și în cea profesională. În niciun caz dinții perfecți nu sunt doar pentru vedete. Ei sunt pentru tine, pentru mine, pentru absolut orice om, indiferent ce lucrează și câți bani are. Care sunt cele mari 4 beneficii ale albirii dentare? Află în acest articol marca Dr. Tes!

Beneficii ale albirii dentare

Albirea dentară profesională este una dintre procedurile stomatologice cele mai des solicitate la cabinetul stomatologic din București Dr. Tes. Iar acest lucru nu este întâmplător. Frumusețea contează!

Iar dacă încă te mai întrebi dacă merită să îți faci o albire dentară profesională sau nu, îți oferim noi mai jos câteva motive super-puternice. Iată care sunt top 4 beneficii ale albirii dentare:

1. Albirea dentară îți crește încrederea în tine.

Vrei să debordezi de încredere în tine, așa cum vezi la alte persoane pe care le admiri? Devino și tu așa! Nimic nu te va ajuta mai mult în acest proces decât să știi că ai un zâmbet absolut perfect, care te va ajuta să cucerești lumea!

2. Albirea dentară îți îmbunătățește aspectul fizic.

Poate că ai cei mai frumoși și mai drepți dinți din lume. Însă nimeni nu e imun la efectul de îngălbenire pe care îl au anumite substanțe, mâncăruri și băuturi asupra dinților. Ce e de făcut? Păstrează-le același luciu și aceeași strălucire toată viața, ca la 20 de ani, cu o albire dentară profesională!

3. Albirea dentară face să pară că ai mai puține riduri.

Da, da, chiar așa e, nu e absolut niciun mit aici! Atunci când ai dinții perfecți, lumea își concentrează atenția asupra lor. Nu va mai observa nimeni ridurile de expresie, cicatricile ori semnele de acnee. Îți garantăm!

4. Albirea dentară costă foarte puțin comparativ cu alte proceduri estetice.

Spre deosebire de operațiile estetice sau alte proceduri din gama cosmetică, albirea dentară are un cost foarte prietenos. Este ușor, simplu, rapid și ieftin să ai un zâmbet perfect! De ce să nu profiți de acest lucru și să te bucuri de viață acum, cât poți?

albire dentara sector 6
Cabinet stomatologic sector 6

CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. TES DIN BUCUREȘTI

Strada Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59, București

📞 Programări: 0732 826 068

Bineînțeles, te poți programa și online!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *