0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

6 proceduri de estetică dentară în București la Dr. Tes. Transformă-ți zâmbetul!

12, Jul, 2022 | 0 comments

Zâmbetul îți influențează calitatea vieții și modul în care te percep ceilalți. Dacă dinții tăi nu sunt în cea mai bună formă, probabil ai tendința de a-ți masca zâmbetul cu mâna sau pur și simplu eviți să zâmbești. Acest lucru îți afectează viața socială. Din fericire, nu trebuie să trăiești cu acest lucru toată viața. Află care sunt cele mai ușor de realizat 6 proceduri de estetică dentară în București la Dr. Tes și cum îți pot transforma acestea zâmbetul!

6 proceduri de estetică dentară în București la Dr. Tes

6

1. Albire dentară în București

Albirea dinților este unul dintre cele mai comune și mai simple tratamente cosmetice care îți pot îmbunătăți semnificativ zâmbetul. Dinții tăi pot fi pătați sau decolorați din cauza fumatului, a medicamentelor, a vârstei, a alimentelor și a băuturii, a rănilor și a obiceiurilor neglijate de periaj.

Dr. Tes îți promite dinți mai albi cu până la 8 nuanțe printr-o simplă procedură de albire dentară în București!

albire dentara in Bucuresti
Albire dentară în București

2. Tratament Invisalign în București

Acest tratament folosește o presiune ușoară pentru a muta treptat dinții strâmbi în poziția corectă. În plus, brackeții transparenti sunt ușor de utilizat și te pot ajuta să eviți neplăcerea de a purta aparatul dentar tradițional. Unde poți pune un aparat dentar invizibil Invisalign în București? La clinica dentară Dr. Tes, bineînțeles!

3. Fațete dentare în București

Dacă ai dinții crăpați, ciobiți, cariați, nealiniați, tăiați sau decolorați, cel mai probabil vei simți o oarecare anxietate atunci când îți arăți zâmbetul. Din fericire, tratamentul nostru cu fațete dentare este aici pentru a-ți salva ziua.

Fațetele dentare sunt cochilii subțiri de porțelan realizate la comandă, lipite pe suprafețele dinților tăi naturali pentru a-ți acoperi imperfecțiunile dentare, înfrumusețând astfel zâmbetul. Ele funcționează bine pentru dinții pătați, cu forme mai puțin estetice, prea scurți sau cu goluri moderate între ei.

Unde poți pune cele mai ieftine fațete dentare din București? La clinica stomatologică Dr. Tes!

fatete dentare Bucuresti
Fațete dentare în București

4. Remodelare dentară în București

Acest tratament – denumit și conturare dentară cosmetică – ajută la îmbunătățirea formei și dimensiunii dinților sau la remedierea ușoarelor suprapuneri dentare sau goluri dintre dinți.

Dacă dinții tăi sunt prea lungi, Dr. Tes îți va reduce lungimea prin pilirea lor. Apoi, va aplica material dentar special pe dinții tăi și îi va sculpta cu atenție pentru a obține un aspect mai uniform și mai frumos.

remodelare dentara Bucuresti
Remodelare dentară în București

5. Implanturi dentare în București

Implanturile noastre dentare îți îmbunătățesc zâmbetul prin înlocuirea dinților grav deteriorați sau lipsă. Acest tratament presupune plasarea unei tije din material biocompatibil în osul maxilarului, sub linia gingiei. Tija aceasta fuzionează cu țesuturile gingiilor și acționează ca o rădăcină de înlocuire puternică și stabilă. Acest lucru permite stomatologului să monteze pe ea o coroană sau o punte dentară pentru a îndeplini toate funcțiile dinților naturali.

Produsul final va arăta și se va simți ca un dinte natural și va oferi o soluție permanentă pentru dinții lipsă. Cele mai ieftine implanturi dentare din București le poți realiza la Dr. Tes!

implant dentar Bucuresti
Implant dentar în București

6. Coroane dentare și punți dentare în București

Dacă ai carii dentare severe, un dinte slab, rupt, deteriorat sau unul sau mai mulți dinți lipsă, o punte sau o coroană dentară poate fi o alegere excelentă. De asemenea, medicul dentist poate folosi această procedură pentru a îmbunătăți dimensiunea și forma dinților sau pentru a proteja dinții care au avut obturații mari sau au fost supuși unui tratament de canal.

Acești dinți protetici sunt personalizați și se vor potrivi cu dinții existenți pentru a-ți lumina zâmbetul și pentru a-ți păstra sănătatea bucală.

Dr. Tes – cea mai ieftină clinică dentară din București

Calitatea serviciilor noastre este recunoscută la nivel național (avem pacienți din toate zonele țării care vin să se trateze la noi), însă ținem prețurile jos. De ce? Ne dorim ca orice român să poată beneficia de îngrijire stomatologică de calitate în București, la clinica dentară Dr. Tes! De aceea, pacienții noștri afirmă că suntem cea mai ieftină clinică dentară din București, dar și una dintre cele mai profesioniste.

Ne găsești mereu la dispoziția ta pentru orice procedură stomatologică.

CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. TES DIN BUCUREȘTI

Strada Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59, București

📞 Programări: 0732 826 068

Bineînțeles, te poți programa și online!

cea mai ieftina clinica dentara din Bucuresti
Cea mai ieftină clinică dentară din București – Dr. Tes

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *