0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

Clinica dentară Dr. Tes din București: Avem grijă de sănătatea pacienților noștri și în post-pandemie!

18, Jul, 2022 | 0 comments

Îți mulțumim că ai avut încredere în noi, clinica dentară Dr. Tes din București, pe toata durata pandemiei! Am avut grijă la toate aspectele legate de transmitrea virusului si astfel am reuși performanța de a transmite în procent de ZERO la sută boala COVID în clinica noastră! Continuăm și în post-pandemie să avem grijă de sănătatea pacienților noștri!

Siguranța oferită de clinica dentară Dr. Tes din București

În timpul pandemiei de COVID-19, nu ne-am limitat la aplicarea măsurilor de sănătate și igienă impuse de lege. De fapt, ne-am raliat la cele mai înalte standarde europene și internaționale din domeniul siguranței stomatologice. Astfel, ne-am asigurat că niciun pacient și niciun coleg din echipă nu transmite și nu preia virusul la noi în clinică.

De asemenea, noi ne-am asumat costurile suplimentare cu introducerea noilor măsuri de siguranță în pandemie. După cum știi, noi suntem singurii care nu am crescut tarifele intervențiilor stomatologice în perioada pandemiei.

Ne-a fost destul de ușor să oferim acest grad hiper-înalt de protecție pentru sănătatea pacienților noștri. Și înainte de pandemie, standardele noastre de curățenie și igienă erau foarte înalte. În pandemie, ele au devenit și mai stricte. Iar acum, în post-pandemie, nu ne relaxăm! Păstrăm exact aceleași standarde de sănătate pentru pacienții noștri!

Ne dorim să continuați să vă simțiți în siguranță și confortabil pe măsură ce învățăm cu toții să trăim cu virusul acesta. În acest scop, vom menține procedurile și liniile directoare pe care le operăm în prezent. Aceste măsuri sunt în conformitate cu îndrumările de sănătate publică pentru cabinetele medicale.

Cauți o clinică dentară în București sector 6 de la care să nu pleci cu COVID? Dr. Tes este răspunsul pentru tine!

Măsurile pe care le luăm pentru protecția ta

Vrem să vă știm pe toți în siguranță și protejați de COVID și de celelalte boli pe care le puteți lua la stomatolog. Acest lucru înseamnă că, atunci când vizitați cabinetul nostru, vom continua să menținem măsurile noastre sanitare luate în timpul pandemiei, inclusiv:

  • Acoperiri obligatorii pentru față în interiorul cabinetului pentru siguranța tuturor (cu excepția cazului în care sunteți scutit),
  • Toți pacienții vor fi testați pentru simptome înainte de a intra în cabinet. Dacă au fost prezente simptome, vor fi luate măsuri speciale. De asemenea, colegii noștri sunt obligați să fie vigilenți la orice simptom propriu atunci când ajung la cabinet în fiecare zi.
  • Personalul medical poartă echipamente personale de protecție (halat, cască, ochelari etc.).
  • Instalarea purificatoarelor de aer în sălile de tratament în care au loc proceduri. Acestea sunt aparate de generare de aerosoli pentru a igieniza în continuare aerul.
  • Așa cum am făcut întotdeauna, vom continua să respectăm orice evoluție a cerințelor. Aceste măsuri sunt în vigoare pentru siguranța tuturor.

Vă așteptăm la clinica dentară din București care ține la sănătatea pacineților – Dr. Tes!

CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. TES DIN BUCUREȘTI SECTOR 6

Strada Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59, București

📞 Programări: 0732 826 068

Bineînțeles, te poți programa și online!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *