0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

Proceduri de cosmetică dentară: când sunt prea multe?

20, Aug, 2022 | 0 comments

Noi, Dr. Tes și echipa, ne concentrăm pe furnizarea de servicii stomatologice care îmbunătățesc viața pacienților noștri. Ca orice alt medic, și eu, Doctor Tes, am depus un jurământ să ofer pacienților cele mai bune tratamente posibile. De aceea, în calitate de stomatolog în sectorul 6 București, prioritizez în activitatea mea interesul dumneavoastră, ca pacient. În acest sens, aș dori să vorbim despre problema îngrijorătoare a procedurilor de cosmetică dentară care sunt complet inutile și care vă pot deteriora dantura.

Datoria noastră nu este doar să vă oferim serviciile pe care le doriți. Datoria noastră este, de asemenea, să vă oferim servicii care sunt bune pentru dvs. Să vă oferim consultații de specialitate și să vă dăm cele mai bune sfaturi pentru situația dvs. particulară. De aceea, suntem datori să vă spunem că anumite proceduri de cosmetică dentară realizate în exces nu sunt bune pentru dvs. Deși am putea să câștigăm bani în plus făcându-vă aceste proceduri, preferăm să punem în prim-plan sănătatea dvs.

Proceduri de cosmetică dentară efectuate în exces


Nu este absolut nimic în neregulă în a beneficia de proceduri dentare cosmetice atunci când este necesar. Dacă aveți orice tip de probleme dentare care nu sunt de natură cosmetică, trebuie să le rezolvați imediat. Vom face tot ce trebuie să facem pentru a vă ajuta cu problemele dumneavoastră dentare.

Când vine vorba de proceduri cosmetice însă, trebuie să fim mai atenți. Există câteva proceduri inofensive pe care vom fi bucuroși să le facem dacă doriți să le facem, ori de câte ori doriți. În schimb, există și alte proceduri care sunt perfecte dacă le faci o dată sau de câteva ori maxim, dar sunt dăunătoare dacă sunt făcute frecvent.

Una dintre aceste proceduri delicate este lustruirea dinților. Oamenii intră în cabinet cu dinți galbeni și vor ca noi să îi lustruim până când strălucesc. Apoi ies din cabinet cu dinții perfect albi. Ce e rău aici?

Problema este că o parte din suprafața dintelui este dată jos pentru a face vizibilă partea interioară a dintelui, care este mai albă. Acest lucru vă va face dinții să arate grozav. Dacă însă faceți acest lucru din nou și din nou, veți sfârși prin a vă slăbi dinții.

Dinții rămân fără protecție dacă părțile interioare sunt expuse. Astfel, dacă aflăm că un pacient care vrea să beneficieze de această procedură a mai făcut-o recent, nu o vom recomanda și nu o vom executa. Scopul nostru este să vă îmbunătățim dinții. Aceasta înseamnă să ne îngrijim atât de problemele dentare, cât și de problemele cosmetice, dar sănătatea dentară este o prioritate pentru noi față de procedurile de cosmetică dentară abuzive.

Nu susținem cosmetica dentară abuzivă pentru sănătatea dentară!


Nu trebuie să vă lustruiți dinții din nou și din nou pentru a-i menține curați și albi. Veți impacta negativ sănătatea lor. Dacă îi lustruiți o dată, este suficient. Îi veți putea menține cu ușurință curați printr-o igiena dentară adecvată. Aceasta include spălatul pe dinți, folosirea apei de gură, precum și folosirea aței dentare.

De asemenea, trebuie să vizitați medicul dentist de două ori pe an pentru controale pentru a vă asigura că nu există carii. Noi, Dr. Tes și echipa, ne vom concentra pe a vă oferi cele mai bune sfaturi posibile pentru sănătatea dumneavoastră dentară.

De asemenea, rețineți că dinții sunt ușor galbeni în mod natural. Suprafața exterioară a dinților este albă, dar dentina de dedesubt este de culoare galbenă, așa că o parte din culoare se vede prin suprafața albă. Acest lucru este normal. Nuanța de alb pur și strălucitor are un efect artificial, dinții noștri sunt în mod natural alb-gălbui. Acesta este un alt motiv pentru care nu ar trebui să încerci să îi faci prea albi.

Cum poți obține dinți perfect albi cel mai sigur, mai ușor și mai eficient? Punându-ți fațete dentare la Dr. Tes – o procedură sigură pentru dantura ta!

🔺Fațetele Emax sunt personalizate pentru a se potrivi cu trăsăturile dvs. și a vă îmbunătăți zâmbetul. Sunt fabricate din materiale PREMIUM pentru a oferi un aspect și o senzație naturală care se îmbină perfect cu dinții existenți.

👇Aceste fatete pot fi folosite pentru a repara dinții deteriorați, pentru a închide golurile sau pentru a îmbunătăți estetica zâmbetului dumneavoastră.

__

📍Strada Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59, sector 6, București

☎️Programări: 0732 826 068


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *