0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

Consultația stomatologică regulată – cât de importantă este?

03, Sep, 2022 | 0 comments

O sănătate orală bună începe cu o îngrijire orală adecvată. Vizitarea dentistului de cel puțin două ori pe an poate ajuta la menținerea dinților și gingiilor sănătoase. Dr. Tes recomandă vizite regulate la cabinetul stomatologic la fiecare 6 luni pentru a asigura o bună sănătate orală. Vizitarea regulată a unui dentist este importantă pentru a preveni riscul unor viitoare probleme dentare. Cât de importantă este cu adevărat consultația stomatologică regulată? Află din acest articol!

Consultația stomatologică regulată – cât de importantă este?

Prevenirea bolilor dentare serioase nu este singurul beneficiu pe care îl puteți obține din consultația stomatologică regulată. Iată și alte beneficii mai puțin cunoscute:

Sănătate orală optimă pentru o viață întreagă

Vizitele regulate la stomatologie asigură curățarea profesională a dinților, ceea ce elimină acumularea de tartru și placa care nu poate fi curățată prin periaj și ață dentară. Atunci când dinții și gingiile dumneavoastră sunt lipsite de placă, scade riscul de carii și infecție a gingiilor.

Vizitele regulate la stomatologie vă asigură că dumneavoastră și familia dumneavoastră puteți obține o sănătate orală optimă pentru toată viața.

Examinare stomatologică detaliată

O examinare dentară deliată poate ajuta la detectarea semnelor precoce ale cariilor dentare. Astfel, consultația stomatologică regulată are rol preventiv împotriva agravării bolilor dentare existente în stadii încă incipiente.

Tratamente adecvate imediate

În timpul vizitelor dumneavoastră regulate la stomatologie, Dr. Tes va verifica cu atenție starea dinților dumneavoastră. Atunci când dinții sunt expuși oricărei probleme dentare, aceasta poate fi tratată imediat. Acest lucru poate ajuta la prevenirea răspândirii unei infecții orale.

Dr. Tes vă va recomanda cel mai bun plan de tratament dentar care se va potrivi nevoilor dumneavoastră orale pentru a vă păstra sănătatea dentară.

Sănătatea întregului organism va avea de câștigat

Atunci când sănătatea orală este compromisă, sistemul imunitar poate fi afectat negativ. Acest lucru, la rândul său, vă poate face corpul mai susceptibil la complicații de sănătate.

Când vizitați regulat medicul dentist, orice simptom de probleme de sănătate orală poate fi tratat. Atunci când dinții, gingiile și alte structuri ale gurii sunt în stare bună de sănătate, sistemul imunitar este întărit și sănătatea generală este îmbunătățită.

Detectarea precoce a bolilor gingivale

În timpul unei consultații stomatologice de rutină în București sau în orașul dvs., medicul dentist va verifica, de asemenea, orice infecție a gingiilor care vă poate amenința sănătatea bucală. Un diagnostic precoce al bolii gingiilor poate ajuta la salvarea unui dinte și, de asemenea, poate ajuta la tratarea gingiilor.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele beneficii de care vă puteți bucura atunci când vă vizitați în mod regulat medicul dentist generalist.

Consultație stomatologică în București sectorul 6 – Dr.Tes


Echipa noastră medicală este condusă de Dr. Tesnim. Dânsa are experiență în furnizarea de tratamente stomatologice generaliste și specializate. Ne propunem să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele stomatologice, asigurând în același timp proceduri dentare sigure, eficiente și de încredere.

Dr. Tes vă încurajează să vizitați în mod regulat cabinetul nostru stomatologic din București, sectorul 6, la fiecare 6 luni. Totuși, în funcție de nevoile dumneavoastră individuale, ne puteți vizita mai des, mai ales când simțiți dureri la gingii sau la dinți.

📍Strada Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59, București, sectorul 6

☎️Programări: 0732 826 068

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cauți cabinet stomatologic ieftin și de încredere în București? - […] de consultațiile gratuite sau la preț redus oferite de unele cabinete stomatologice pentru a vă familiariza cu mediul și…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *