0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

Proteze pe implant în București: tipuri și beneficii

07, Sep, 2022 | 0 comments

O proteză pe implanturi este un aparat protetic dentar care este susținut de implanturi dentare. Implanturile care oferă suport protezei sunt cunoscute sub denumirea de bonturi. Aceasta este o opțiune dentară restauratoare pentru dinții lipsă. Află totul despre tipurile de proteze pe implant și beneficiilor lor în acest articol!

Proteze pe implant în București

O consultație stomatologică detaliată și un diagnostic sunt necesare pentru a determina starea dumneavoastră orală și tipul ideal de proteză pentru dumneavoastră. Cel mai bine este să aflați despre diferitele tipuri de proteze dentare înainte de a crea un plan de îngrijire orală pentru starea dumneavoastră dentară. De aceea, vă prezentăm câteva informații utile despre tipurile de proteze pe implant disponibile în București sau în orașul dvs.

Tipuri de proteze susținute pe implanturi


Pe baza datelor culese din evaluarea dumneavoastră dentară, Dr. Tes vă va recomanda cel mai bun plan de tratament pentru dantura dvs. Dânsa va discuta cu dvs. fiecare tip de proteză susținută pe implanturi care vi se potrivește

Iată care sunt tipurile de proteze susținute pe implant:

Proteze pe implant din rășină metal-acrilică

Rășina metalo-acrilică este tipul principal de proteză cu implant fix. Acest tip de proteză dentară oferă rezultate excelente, durabile și de încredere.

Proteza din rășină metalo-acrilică este fixată cu șuruburi pe bonturi. Acest tip de proteză este relativ ușor de recuperat în caz de reparații și ajustări.

Proteze pe implant metal-ceramic

Proteza metalo-ceramică este o formă comună de proteză dentară. Materialul ceramic este foarte asemănător cu smalțul dintilor, îmbunătățind astfel estetica dentară. Culoarea ceramicii poate fi personalizată pentru a arăta ca dinții naturali rămași.

Proteza metalo-ceramică este concepută pentru a oferi atât durabilitate, cât și fiabilitate. Acest tip de protetică dentară este creat pentru a se ține puternic de implant.

Proteze pe implant all-ceramic

O proteză din ceramică integrală este similară cu cea metalică minus cadrul metalic. Substructura protezelor dentare din ceramică integrală este realizată din ceramică sau zirconiu în loc de metal. Acest tip de proteză este foarte recomandat pacienților cu reacții alergice la metal.î

Acestea sunt cele 3 tipuri de proteze susținute pe implant care pot fi recomandate pentru refacerea dinților lipsă. Proteza susținută pe implanturi oferă multe beneficii pentru sănătatea dvs. orală și emoțională.

Beneficiile protezei susținute pe implanturi


Stomatologia modernă folosește restaurări dentare inovatoare, cum ar fi protezele, pentru a ajuta pacienții să-și restaureze dinții lipsă sau să trateze structurile dentare deteriorate. Iată care sunt beneficiile protezei susținute pe implanturi:

Funcționează ca dinții naturali

Atât materialele de rășină, cât și cele ceramice utilizate pentru protezarea dentară pot fi personalizate pentru a arăta ca dinții naturali. Aceste proteze dentare din rășină și ceramică sunt atașate la implanturile dentare, făcându-le mai stabile și mai fixe. Astfel, aceste proteze dentare funcționează exact ca dinții naturali.

Sunt confortabile

Proteza ta te face să-ți pierzi pofta de mâncare? Simți când vorbești că proteza ta este slăbită? Este incomod pentru tine să zâmbești?

O proteză susținută pe implant vă poate ajuta să mestecați alimente mai dure și să mâncați mai bine. Aceste proteze dentare vă pot ajuta, de asemenea, să vorbiți și să zâmbiți confortabil.

O proteză pe implant crește stima de sine

Folosirea protezei susținute de implanturi vă poate spori stima de sine, deoarece acest tip de proteză dentară rămâne pe loc. Nu se mișcă, nu se clatină. Nu există riscul de a o pierde în chiuvetă sau… în pahar.

Modelele de proteze pe implant rămân pe loc fără a fi nevoie de adezivi. Pe măsură ce se îmbină cu structura gurii, arată și funcționează ca dinții naturali. Astfel, te ajută să te simți mai încrezător atunci când zâmbești, mănânci și vorbești.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele beneficii ale folosirii protezelor susținute pe implant. Alte beneficii includ sănătatea orală îmbunătățită, întreținerea mai ușoară a îngrijirii bucale, durabilitatea și eficiența costurilor.

Dr. Tes va face o radiografie a structurii gurii și va evalua starea dentară. După o evaluare amănunțită, vă va explica toate opțiunile dentare disponibile și vă va recomanda procedura protetică ideală pentru starea dumneavoastră dentară.

🔺Suntem cei mai buni în ceea ce facem și putem dovedi acest lucru! O mulțime de oameni au avut încredere în noi pentru a le oferi un zâmbet sănătos și fericit. Acum este rândul tău, programează-te!

👇De acum vă oferim și posibilitatea de plată în rate prin bancă!

__

📍Strada Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59, București, sector 6

☎️Programări: 0732 826 068

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *