0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

Poate Dr. Tes, medic stomatolog în București, să îmi repare dinții strâmbi?

13, Oct, 2022 | 0 comments


Dinții strâmbi (nealiniați) pot avea efecte negative asupra întregii vieți a unei persoane. Aflați ce proceduri dentare cosmetice vă pot ajuta să vă îndreptați dinții și să vă îmbunătățiți viața din următoarele informații oferite cu drag de doamna doctor stomatolog Dr. Tes!

Dacă obișnuiți să evitați oglinzile sau vă ascundeți dinții strâmbi când zâmbiți, ar putea fi timpul să luați în considerare o procedură dentară cosmetică pentru a remedia această problemă comună, dar inestetică. Dr. Tes și echipa sa de la cabinetul stomatologic din București, sectorul 6, oferă o serie de proceduri de stomatologie estetică, fiecare având ca scop redarea unui aspect frumos și natural dinților.

Aparatele dentare

Deși există multe tipuri diferite de aparate ortodontice disponibile astăzi, fiecare este conceput pentru a mișca treptat dinții strâmbi în pozițiile lor corecte, folosind o presiune ușoară. Dr. Tes sugerează adesea această metodă pacienților care au dinții sever înghesuiți sau suprapusi.

Conturarea dentară – cea mai ieftină soluție pentru dinții strâmbi

Dacă aveți ușoare lacune sau suprapuneri dentare, conturarea dentară cosmetică ar putea fi o alegere excelentă pentru dvs. Denumită și remodelare dentară, această procedură îi permite Dr. Tes să-și folosească abilitățile artistice pentru a vă crea cei mai frumoși dinți. În ce constă această procedură de fapt? Este aplicat pe dinții dvs. un material special. Apoi, acest material este sculptat cu atenție pentru a obține un aspect mai uniform al danturii.

Fațetele dentare

Fațetele funcționează foarte bine pentru dinții natural scurti sau cei care au goluri moderate sau sunt ușor strâmbi. Ele nu numai că schimbă alinierea zâmbetului tău; culoarea se va transforma si ea. Dr. Tes și echipa de tehnicieni dentari realizează un strat subțire de porțelan pentru a se potrivi perfect peste dinții tăi naturali. Fațetele sunt asigurate cu un ciment special de lipire peste dinții tăi naturali. Această tehnică aduce rezultate excelente pentru pacienții cu dinții strâmbi din București.

Dr. Tes te ajută dacă ai dinții strâmbi!

Dr. Tes este un dentist generalist și estetic cu experiență în bucurești, sectorul 6. Doamna doctor are mii de cazuri reușite de cosmetică dentară în portofoliu. De asemenea, este pasionată cu adevărat de profesia ei, astfel încât are într-adevăr dorința de a vă oferi cel mai frumos zâmbet posibil.

Dacă sunteți gata să faceți o schimbare, contactați astăzi cabinetul dentar Dr. Tes pentru a afla mai multe despre opțiunile de cosmetică dentară pentru îndreptarea dinților!

CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. TES DIN BUCUREȘTI

Strada Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59, București

📞 Programări: 0732 826 068

Bineînțeles, te poți programa și online!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *