0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

Fațetele dentare false: da sau nu?

25, Oct, 2022 | 0 comments

Cine dintre noi nu și-ar dori să aibă parte de un zâmbet perfect instant? Deși acest lucru pare realizabil cu ajutorul fațetelor dentare false, există și multe dezavantaje ale acestora. Din acest motiv, astăzi ne dorim să spulberăm unele povești nemuritoare legate de fațetele dentare false. Acest lucru îi va ajuta pe pacienții noștri să înțeleagă rostul lucrului bine făcut, în special în ceea ce privește dinții noștri. Haideți, așadar, să vedem care sunt lucrurile la care să vă așteptați dacă optați pentru fațete dentare false.

Rezistența scăzută a materialelor de confecție

Fațetele dentare sunt construite, pentru o mai bună calitate și durabilitate, din compozit sau ceramică. Fațetele dentare false, pe de altă parte, sunt construite din rășină, ceea ce le face mult mai puțin rezistente. Un șoc suferit de acestea, ori mâncarea anumitor alimente vor afecta drastic calitatea și integritatea lor. Din acest motiv, atunci când faceți această alegere, trebuie să considerați anumiți factori.

Spre exemplu, sunteți dispuși ca, pe o perioadă nedeterminată, să vă schimbați stilul de viață, inclusiv cel alimentar? Fațetele dentare false vă vor obliga să vă opriți din consumarea multor produse pe care le-ați putea consuma fără ele. Multă lume, din acest motiv, înțelege importanța optării pentru fațete dentare definitive sau false, dar realizate la medicul stomatolog.

Nu funcționează ca o gutieră, ci trebuie, la rândul lor, lipite de dinți

Chiar dacă fațetele dentare false arată ca o gutieră, acestea nu funcționează ca una. Cu alte cuvinte, și acestea vor trebui, la rândul lor să fie lipite de dinți. Așadar, deși unii dintre voi ar putea crede că scăpați de vizita la medicul stomatolog, de fapt nu o faceți. Și fațetele dentare false trebuie aplicate tot de către medicul stomatolog, pentru o experiență cât mai sănătoasă. Dacă optați pentru fațete dentare false din comerț, nu veți avea parte de produse de cea mai bună calitate.

Având în vedere faptul că lipiciul este alcătuit din ingrediente pline de chimicale, este esențial să consultați medicul stomatolog. Atunci când vă realizați fațetele dentare la medicul stomatolog, acesta va utiliza doar produse sigure, care pot fi aplicate în cavitatea bucală. Cu alte cuvinte, nu veți fi supuși riscului de infecții, răni sau arsuri, ce pot fi făcute de lipiciurile din comerț.

stomatolog plata in rate Bucuresti

Diferența de mărime, dinții nefiind piliți, poate cauza probleme de dicție

Spre deosebire de fațetele definitive, atunci când optați pentru cele false, dinții voștri nu vor fi piliți. Acest lucru înseamnă că, odată aplicate, veți simți disconfort din cauza diferenței de dimensiune a dinților. În acest gen de situații pot apărea probleme de vorbire, din cauza faptului că limba va trebui să se așeze altfel pe dinți. Rostirea cuvintelor nu este o problemă extrem de gravă, cu atât mai mult dacă nu sunteți o persoană publică. În schimb, vor apărea diferențe și la modul în care veți mastica alimentele. Acest lucru poate duce la dezvoltarea unei mușcături greșite, fapt care are repercursiunile sale.

Gamă scăzută de materiale și culori

Atunci când optați pentru fațete dentare false, aveți la dispoziție o gamă restrânsă de materiale și culori. Așa cum am menționat mai sus, fațetele dentare false sunt realizare doar din rășină. Dacă optați pentru realizarea fațetelor dentare la medicul stomatolog, veți avea mult mai multe materiale dintre care să alegeți.

Aceste materiale vor fi alese în funcție de durabilitate, biocompatibilitate și alți factori importanți pentru pacienți. Acest lucru nu va fi, însă, o opțiune, atunci când optați pentru fațetele dentare false din comerț. În ceea ce privește gama de culori, nici la ea nu veți avea foarte mare acces în cadrul celor din comerț.

Dacă optați pentru fețetele realizate la medicul stomatolog, acesta vă va ajuta să descoperiți nuanțele. În acest mod, veți putea alege o nuanță care să se potrivească cu dinții voștri naturali. Acest lucru va face ca zâmbetul vostru să iasă în evidență prin naturalețe, nu prin prea alb.

Este un lucru important să aveți în vedere aceste aspecte atunci când luați astfel de decizii. În acest mod nu veți întreprinde aceleași proceduri de mai multe ori și veți economisi timp și bani. În plus, suntem cu toții de acord că vizita la stomatolog nu este foarte plăcută. Dacă aveți grijă să calculați toate aspectele, nu va fi nevoie să faceți nenumărate drumuri la medicul stomatolog.

Fațete dentare în rate București – Dr. Tes

Când te hotărăști că este momentul pentru o mare schimbare, te așteptăm. Vom avea grjă să îți obținem cel mai frumos zâmbet din București! La Dr. Tes, poți să ai fațete dentare în rate în București!

Ne găsești pe:

Strada Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59, București

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *