0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

Avantajele tratamentelor stomatologice cu laser

27, Oct, 2022 | 0 comments

Metodele moderne de tratament aduc foarte multe avantaje în viața noastră de zi cu zi. Din acest motiv este important să ne documentăm înainte de a lua o decizie în legătură cu sănătatea noastră. Este important să conștientizăm toate posibilitățile pe care le avem la dispoziție. De asemenea, este indicat să luăm în considerare toate aspectele variantelor de tratament pe care le avem. Din acest motiv, astăzi dorim să vă vorbim despre avantajele tratamentelor dentare cu laser. Deși acestea pot fi mai scumpe decât tratamentele dentare tradiționale, există o gamă foarte largă de avantaje. Haideți să vedem care sunt acestea.

Laser pentru diminuarea semnificativă a durerii

Unul din principalii factori care contribuie la frica de dentiști este durerea. Așadar, pe mulți dintre voi vă va bucura să aflați că durerea este minimă în cazul tratamentelor dentare cu laser. De fapt, durerea este atât de redusă încât nici nu se folosește anestezie dentară. Laserul poate fi folosit la majoritatea procedurilor stomatologice, motiv pentru care aveți șanse mari să beneficiați de această opțiune. Așadar, chiar dacă tratamentele cu laser sunt ceva mai costisitoare, vă vor ajuta să treceți peste fobia de dentist.

Mai puțin timp petrecut la cabinet

Cabinetele stomatologice au mirosul specific lor, de curat și de produse stomatologice. Nu multă lume iubește acest miros, la fel cum nu multă lume rămâne perfect calmă când îl simte. Așadar, s-ar putea să vă bucurați să aflați că nu va trebui să petreceți la fel de mult timp la cabinet. Tratamentul cu laser este foarte rapid, iar orice procedură va dura cu mult mai puțin timp decât una tradițională. Așadar, nu veți petrece la fel de mult timp la cabinet și veți putea merge să vă bucurați de timpul extra într-o manieră plăcută.

implant dentar fara durere Bucuresti

Rezultate predictibile și rapide

Când vorbim despre rezultate predictibile și rapide, ne referim la faptul că nu există complicații. Deși în cazul tratamentelor tradiționale pot apărea complicații, în cazul tratamentului cu laser nu va fi cazul. Laserul este atent supravegheat de medicul dentist și va aplica tratamentul cu precizie. Va curăța toată zona, va repara, va remodela, va face cu precizie tot ce este necesar. Așadar, nu doar că totul se rezolvă cu rapiditate, însă și calitatea lucrării va fi foarte bună și exactă.

Laser – Vindecare rapidă cu suturi minime

Datorită radiațiilor pe care le emană, laserul este capabil să igienizeze zona și să o ajute să se vindece rapid. Acest lucru înseamnă că, în cazul intervențiilor mai complicate, nu va fi nevoie să veniți la cabinet zi de zi pentru observare. În plus, nevoia de suturi va fi minimă, din același motiv. Așadar, nu doar că procedurile vor fi rezolvate rapid și eficient, dar veți avea parte și de o experiență post procedurală plăcută.

Risc scăzut de infecții

Laserul dentar acționează cu rol de antiseptic, sterilizând zona în care a fost realizată procedura. Din acest motiv, riscul de infecții este minim spre zero. Desigur, acest risc de infecții apare doar în cazul procedurilor complicate, ca obturația de canal. Nu este vorba aici despre simpla tratare a unei carii. Chiar și așa, faptul că laserul reduce considerabil riscul de infecții este o veste pe care se va bucura toată lumea să o audă.

Recuperare post operatorie mult mai rapidă

Tot datorită efectului antiseptic pe care îl are laserul, și recuperările post operatorii sunt mult mai rapide. Lipsa durerii deja va ajuta pacientul din punct de vedere psihic, să treacă peste mica traumă cauzată de intervenția în sine. Riscul redus de infecții vor face ca rana fizică să se vindece rapid și frumos, oferind pacienților o experiență post operatorie cât mai lipsită de riscuri și disconfort.

Sângerare redusă

Nu în ultimul rând, atunci când optăm pentru utilizarea laserului, vom beneficia de o sângerare redusă. Acest lucru este o veste bună din două motive principale. În primul rând, sângerarea reprezintă o fobie pentru mulți pacienți. Lipsa sângerării îi va ajuta să rămână calmi pe timpul procedurii, pentru ca medicul să poată lucra în mod eficient. Al doilea aspect pozitiv este cel al igienii. Atunci când pacientul sângerează, medicul nu poate observa cu la fel de multă libertate ceea ce lucrează. Va fi nevoie să fie utilizate comprese și aspiratorul bucal. Atunci când utilizăm laserul dentar, aceste accesorii suplimentare nu vor mai fi necesare, căci nici sângerarea nu va mai fi la același nivel.

cabinet stomatologic cu tratament laser Bucuresti

Poți beneficia de tratamente stomatologice cu laser în București la Dr. Tes.

Dr. Tes – tratamente stomatologice cu laser în București

Așa cum te-am obișnuit, la Dr. Tes ne pasă de sănătatea, dar și de confortul tău. Nu vrem să simți durere nici în timpul proceduri, nici după efectuarea procedurii stomatologice.

De aceea, te invităm la cabinetul nostru stomatologic cu proceduri laser situat în București, sectorul 6!

Telefon: 0732 826 068
Email: contact@drtes.ro
Adresa: Strada Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59, București, sectorul 6

Program:
Luni-Marți: 14:00-20:00
Miercuri: 8:00 -15:00
Joi: 8:00-15:00
Vineri: 14:00-20:00
Sâmbătă: 9:00-16:00

Servicii stomatologice premium
Cele mai moderne tehnologii
Materiale de ultima generație
✓ Aparate dentare personalizate

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *