0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

3 motive pentru care nu ar trebui să te temi de operația de implant dentar

01, Nov, 2022 | 0 comments

Implanturile dentare au câștigat o bună reputație pentru aspectul lor real și longevitatea lor deosebită. O mare parte din aceste calități ale implanturilor dentare sunt atribuite stâlpului de titan încorporat în osul maxilarului. Deoarece titanul are o afinitate naturală cu osul, celulele noi vor crește și vor adera la implantul dentar în timp, făcând conexiunea lor puternică și durabilă. Desigur, pentru a realiza acest lucru este necesară o intervenție chirurgicală de implant dentar. Aceasta este o perspectivă care oferă multor oameni o reținere înainte de a alege această opțiune de înlocuire. Totuși, chirurgia implanturilor este o activitate de rutină. Provoacă foarte puțin disconfort și are o rată de succes foarte mare atunci când este executată de un dr stomatolog cu experiență. Care sunt cele 3 motive pentru care nu ar trebui să te temi de această operație? Află totul în acest articol!

3 motive pentru care nu ar trvbui să te temi de operația de implant dentar

Iată 3 motive pentru care operația de implant nu ar trebuie să îți dea emoții:

1. Procedura de implant dentar este foarte atent planificată.

Operația de implant dentar este o procedură relativ minoră, în principal pentru că toate detaliile sunt adesea gândite și aranjate din timp. Pentru situații complexe, medicul dentist poate utiliza radiografia sau CT-ul pentru a determina locația exactă pentru fiecare implant și pentru a crea un ghid chirurgical pe care să-l folosească în timpul procedurii. Astfel, va face incizii și va crea canalul mic care va ține implantul fără să îți creeze disconfort.

2. Operația de implant dentar poate fi efectuată cu anestezie locală.

Implantarea este de obicei mai ușoară decât extracția dentară. Dacă sunteți suficient de sănătos pentru acea procedură, nu ar trebui să aveți nicio problemă în a suferi o intervenție chirurgicală de implant. Cu un anestezic local, medicul dentist va amorți numai locul implantului și țesuturile înconjurătoare, în timp ce rămâneți conștient. Dacă, totuși, aveți vreo anxietate, medicul dentist poate include și un sedativ sau un medicament anti-anxietate înainte de a continua.

implant dentar Dr Tes

3. Există un disconfort post-operator minim.

Datorită planificării implanturilor în prealabil și tehnicilor avansate de implantare, există foarte puține perturbări tisulare, iar țesuturile incizate sunt în mod normal cusute cu suturi autoabsorbante. În timp ce unele cazuri pot necesita analgezice mai puternice, de cele mai multe ori un medicament antiinflamator nesteroidian ușor, cum ar fi aspirina sau ibuprofenul, este suficient pentru a calma disconfortul ulterior.

Locul implantului se vindecă destul de rapid și previzibil, cu o rată de succes de 95-97%. La câteva săptămâni după integrarea osoasă, dentistul dumneavoastră va atașa coroana permanentă asemănătoare dinților naturali. Veți fi gata pentru mulți ani de funcționare dentară completă și veți avea un zâmbet încrezător!

Înlocuiește dintele lipsă cu un implant dentar în București!

Nu lăsa un dinte lipsă să îți strice zâmbetul! Dr. Tes te ajută cu implanturi realizate rapid și fără durere, la cel mai mic preț din București! Vei zâmbi din nou cu încredere și îți vei recăpăta sănătatea gurii! Programează-te chiar astăzi la un consult stomatologic în București!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *