0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

Recenzii ale pacienților: Cum Dr. Tes a devenit cel mai recomandat stomatolog din București

15, Mar, 2023 | 0 comments

În lumea stomatologiei, recenziile pacienților sunt esențiale pentru a măsura calitatea îngrijirii și a serviciilor oferite de un medic. Dr. Tes, cel mai bun stomatolog din București, și-a câștigat reputația și încrederea pacienților prin numeroase recenzii pozitive, care atestă competența și empatia sa în tratarea problemelor dentare. În acest articol, vom prezenta câteva recenzii reprezentative ale pacienților care au contribuit la consolidarea statutului Dr. Tes în domeniul stomatologiei.

Recenzie 1: Ioana, 34 de ani

“Dr. Tes este cu adevărat o profesionistă excepțională! Am avut probleme cu durerile dentare și am decis să o vizitez după ce am citit recenzii excelente despre ea. A identificat rapid problema și mi-a explicat cu răbdare și claritate opțiunile de tratament. În plus, întregul personal al cabinetului a fost foarte prietenos și amabil. Cu siguranță o recomand tuturor celor care au nevoie de îngrijire dentară de calitate.”

Recenzie 2: Marius, 28 de ani

“M-am dus la Dr. Tes pentru un tratament ortodontic și sunt extrem de mulțumit de rezultate. Am purtat aparatul dentar invizibil timp de 12 luni și acum zâmbetul meu arată perfect. Dr. Tes a fost întotdeauna disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și a avut grijă să se asigure că sunt confortabil pe parcursul întregului tratament. Este un stomatolog minunat și o recomand cu toată încrederea.”

Recenzie 3: Alina, 45 de ani

“Am avut probleme cu boala parodontală și am căutat un stomatolog care să mă ajute să îmi îmbunătățesc sănătatea orală. Dr. Tes a fost exact ceea ce căutam. Ea m-a învățat cum să îmi îngrijesc corect gingiile și dinții și mi-a oferit tratamente eficiente pentru a combate infecția. Grație doamnei doctor Tes, acum mă simt mult mai încrezătoare în sănătatea mea orală și am un zâmbet frumos. O recomand cu căldură!”

Recenzie 4: Adrian, 50 de ani

“Am apelat la Dr. Tes după ce am avut o experiență negativă la un alt stomatolog. A trebuit să îmi înlocuiască mai mulți dinți lipsă și să îmi repare alți dinți afectați. Dr. Tes a realizat un plan de tratament personalizat și mi-a propus soluții eficiente, precum implanturile dentare și coroanele. Am fost impresionat de profesionalismul și atenția sa la detalii, precum și de calmul și răbdarea cu care mi-a explicat fiecare etapă a tratamentului. Acum am un zâmbet complet restaurat și funcțional, iar încrederea în sine mi-a revenit. Mulțumesc, Dr. Tes!”

Recenzie 5: Camelia, 38 de ani

“Dr. Tes mi-a salvat zâmbetul după ce am suferit un accident care mi-a distrus mai mulți dinți. A fost extrem de atentă și empatică, înțelegând cât de important era pentru mine să îmi recapăt zâmbetul. A realizat o reconstrucție dentară complexă, folosind tehnici și materiale de ultimă generație. Rezultatele sunt uluitoare, iar acum pot zâmbi din nou cu încredere. Îi sunt profund recunoscătoare doamnei doctor Tes și o recomand din toată inima!”

Recenzie 6: Valentin, 60 de ani

“Am avut probleme cu durerile dentare și dificultăți în a mesteca corect din cauza unor lucrări dentare vechi și defectuoase. Dr. Tes a reevaluat situația și a sugerat un plan de tratament pentru a-mi înlocui și repara lucrările dentare, astfel încât să îmi recâștig funcționalitatea orală. Am fost foarte mulțumit de grija, răbdarea și profesionalismul său, și acum mă pot bucura din nou de mâncărurile preferate. Recomand cu plăcere Dr. Tes oricui are nevoie de un stomatolog excelent.”

Recenzie 7: Mihai, 55 de ani

“Am avut probleme cu sforăitul și am descoperit că sufăr de apnee în somn după ce am făcut un test la recomandarea Dr. Tes. Mi-a propus să folosesc un dispozitiv oral special pentru a menține căile respiratorii deschise în timpul somnului. După ce am început să folosesc dispozitivul, calitatea somnului meu s-a îmbunătățit semnificativ, iar soția mea este mulțumită că nu mai sforăi. Mulțumesc, Dr. Tes, pentru soluția salvatoare!”

Recenzie 8: Bianca, 26 de ani

“Am fost mereu nesigură în privința zâmbetului meu din cauza dinților decolorați și strâmbi. Dr. Tes a propus un tratament combinat de albire dentară și fațete dentare pentru a-mi corecta problemele estetice. Rezultatele sunt uimitoare, și acum zâmbesc cu încredere și fără inhibiții. Sunt foarte recunoscătoare pentru profesionalismul și îngrijirea de la Dr. Tes și o recomand cu entuziasm tuturor celor care doresc un zâmbet perfect.”

Recenzie 9: Roxana, 47 de ani

“Am avut mai multe experiențe negative la stomatologi în trecut și dezvoltasem o anumită teamă de a merge la control. Dr. Tes a fost foarte înțelegătoare și a folosit tehnici de sedare conștientă pentru a mă ajuta să mă simt relaxată și confortabilă în timpul tratamentelor. Acum nu mai am teamă de stomatolog, iar sănătatea mea orală s-a îmbunătățit considerabil. Recomand cu căldură Dr. Tes pentru oricine caută un stomatolog atent și empatic.”

Recenzie 10: Andrei, 40 de ani

“Am avut un dinte spart în urma unui accident și am apelat la Dr. Tes pentru o soluție de urgență. A fost foarte receptivă și a reușit să mă programeze rapid pentru un consult. A optat pentru o coroană dentară care să îmi repare dinte și să îi redea aspectul natural. Rezultatul final a fost excelent, iar acum pot să râd și să mănânc fără probleme. Sunt extrem de mulțumit de serviciile oferite de Dr. Tes și o recomand oricui are nevoie de tratament dentar de calitate.”

Doar recenzii de succes la Dr. Tes!

Recenziile pacienților demonstrează de ce Dr. Tes este considerat cel mai bun stomatolog din București. Prin competența, empatia și atenția sa la nevoile individuale ale fiecărui pacient, Dr. Tes și-a câștigat încrederea și aprecierea celor care au apelat la serviciile sale. Dacă sunteți în căutarea unui stomatolog care să vă ofere tratamente dentare de înaltă calitate și să vă îndrume spre un zâmbet sănătos și frumos, Dr. Tes este alegerea ideală.

Vezi mai multe recenzii pe profilul nostru de Google!

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dentist bun București sector 6 - vezi aici recomandări și sfaturi - […] pe internet clinici dentare din sectorul 6 și consultați recenziile și ratingurile lor. Acest lucru vă va ajuta să…
  2. În căutarea unui stomatolog în sectorul 6? Iată ce trebuie să știi! - […] număr mare de recenzii poate indica un stomatolog cu experiență și mulți pacienți mulțumiți. Cu toate acestea, nu uita…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *