0732826068

contact@drtes.ro

Str. Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

Cum Funcționează și Ce Beneficii Aduce Detartrajul Dentar la Cabinetul Stomatologic Sector 6 Dr. Tes

09, Apr, 2024 | 0 comments

Detartraj dentar: Acesta este un aspect esențial al îngrijirii dentare preventive, iar la Cabinetul Stomatologic Dr. Tes din Sectorul 6, ne dedicăm sănătății zâmbetului tău prin intermediul acestui procedeu fundamental. În următoarele rânduri, vom explora în detaliu procesul de detartraj stomatologic și beneficiile pe care le aduce pacienților noștri.

Procesul Detartrajului: Pas cu Pas

Ce este detartrajul dentar? Este o procedură complexă, alcătuită din mai multe etape distincte, fiecare contribuind la obținerea unui zâmbet sănătos și strălucitor:

1. Periaj Profesional și Lustruirea: Începem procesul de curățare profundă prin utilizarea unei periuțe de dinți speciale și a pastei profesionale, care sunt indispensabile pentru îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului. Această etapă pregătește terenul pentru următoarele proceduri.
2. Air Flow: Un aspect inovator al detartrajului este utilizarea tehnologiei Air Flow, care implică un jet precis de apă și aer, amestecat cu o pulbere extrem de fină de bicarbonat. Acest procedeu eficient îndepărtează petele dentare și contribuie la obținerea unui zâmbet mai alb și mai sănătos.
3. Fluorizarea Dentară: După eliminarea tartrului și a plăcii bacteriene, urmează etapa de fluorizare dentară. Acest proces ajută la întărirea smalțului și la prevenirea cariilor, prin reintroducerea fluorului în dinți. Gelurile sau spumele bogate în fluor sunt aplicate și lăsate să acționeze timp de câteva secunde pentru rezultate optime.

Detartraj Dentar: Beneficii la Cabinetul Stomatologic Dr. Tes

Ce oferă detartrajul efectuat la Cabinetul Stomatologic Dr. Tes? Aduce numeroase beneficii pentru sănătatea și aspectul zâmbetului tău:

• Prevenirea Problemelor Dentare: Eliminarea plăcii bacteriene și a tartrului previne apariția cariilor, gingivitei și altor probleme dentare.
• Îmbunătățirea Esteticii Dentare: Procedura de Air Flow contribuie la albirea dinților și la îndepărtarea petelor, conferind un zâmbet mai alb și mai atrăgător.
• Conservarea Sănătății Gingiilor: Detartrajul ajută la menținerea sănătății gingiilor, reducând riscul de inflamații și sângerări gingivale.

Programarea Detartrajului: Cât de Des Este Recomandat?

Recomandat este să efectuezi detartrajul la fiecare șase luni pentru a menține sănătatea și frumusețea zâmbetului tău. Pentru persoanele cu nevoi speciale sau condiții dentare particulare, medicul stomatolog poate recomanda un program personalizat de detartraj și igienă orală.

Concluzie

Astfel, această procedură are un rol important în îngrijirea dentară preventivă, oferind o serie de beneficii pentru sănătatea și aspectul zâmbetului tău, iar la Cabinetul Stomatologic Dr. Tes din Sectorul 6, ne angajăm să îți oferim cele mai bune servicii dentare, inclusiv detartrajul profesional, pentru un zâmbet sănătos și strălucitor în fiecare zi.

Pentru mai multe informații sau pentru programări, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră de specialiști este aici pentru a-ți oferi îngrijirea dentară de care ai nevoie și meriți!

Nu uita să ne dai un follow pe Instagram! 🙂

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *