estetica dentara Crângași

Zâmbește mai des cu

Dr. Tes!

Ceramica Emax este cea mai bună alegere pe care o puteți face atunci când vine vorba de obținerea celui mai frumos zâmbet! Fațetele corectează problemele de natură estetică ale danturii și redau perfect frumusețea naturală a dinților. Și tu poți avea zâmbetul perfect!

FAȚETE DENTARE EMAX

incrustatii dentare Crângași

COROANE DENTARE EMAX

coroane dentare Emax Crângași București

Fațete dentare Emax Crângași sector 6 București

”Zâmbetul de Hollywood“ nu este predestinat doar actorilor sau vedetelor de televiziune, stomatologia modernă vă poate reda și dvs.  zâmbetul mult visat!

Îmbunătățiți-vă zâmbetul cu fațetele dentare Emax și vedeți imediat diferența pe care acestea o fac în zâmbetul dumneavoastră. Vă va plăcea cât de naturale se simt și arată și vă puteți programa cu ușurință o programare la cabinetul nostru din Crângași pentru a începe chiar astăzi!

fațete dentare Crângași
dentist femeie Crângași
cabinet stomatologie Crângași

Faţetele dentare EMAX sunt complet personalizabile pentru a se potrivi hărţii dentare unice a fiecărui pacient!

Beneficiile fațetelor dentare Emax

Durabilitate: Fațetele Emax sunt realizate dintr-un tip de material ceramic cunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa. Acest lucru înseamnă că fațetele Emax pot dura mulți ani cu o îngrijire adecvată.

Aspect natural: Fațetele Emax sunt realizate astfel încât să se potrivească îndeaproape cu culoarea, forma și transluciditatea dinților naturali, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească zâmbetul, dar nu vor ca lucrările dentare să fie evidente.

Rezistența la pete: Fațetele Emax sunt foarte rezistente la petele de cafea, ceai, vin roșu și alte substanțe care pot decolora dinții naturali. Acest lucru înseamnă că își vor menține culoarea cu aspect natural pentru o perioadă mai lungă de timp.

Îndepărtare minimă a dinților: Spre deosebire de fațetele tradiționale, care necesită îndepărtarea unei cantități semnificative de structură dentară, fațetele Emax pot fi plasate cu o îndepărtare minimă a dinților.

estetica dentara in Crângași Bucuresti

Obține zâmbetul mult visat!

Fațetele Emax sunt personalizate pentru a se potrivi cu trăsăturile dvs. și a vă îmbunătăți zâmbetul. Sunt fabricate din materiale PREMIUM pentru a oferi un aspect și o senzație naturală care se îmbină perfect cu dinții existenți.

Acestea pot fi folosite pentru a repara dinții deteriorați, pentru a închide golurile sau pentru a îmbunătăți estetica zâmbetului dumneavoastră.

Suntem cei mai buni în ceea ce facem și putem dovedi acest lucru! O mulțime de oameni au avut încredere în noi pentru a le oferi un zâmbet sănătos și fericit. Acum este rândul tău, programează-te!

cel mai bun medic stomatolog
cel mai bun medic stomatolog capitala
cel mai bun medic stomatolog Bucuresti
gingivită hiperplazică tratament
cel mai bun medic dentist din Bucuresti
cel mai bun stomatolog din Bucuresti
cel mai bun medic stomatolog din Bucuresti
cel mai bun dentist sectorul 6

Coroane dentare Emax la cabinetul Dr. Tes din Crângași

Refaceți frumusețea și funcția danturii dumneavoastră cu ajutorul coroanelor dentare Emax! Echipa noastră poate crea coroane dentare frumoase și de lungă durată, care se potrivesc perfect zâmbetului dumneavoastră!

Coroanele dentare se aplică peste dinții cu probleme estetice sau/și funcționale. În funcție de culoarea naturală a dinților tăi, vom alege exact nuanța care să se potrivească. În acest mod, dantura ta va arăta perfect și nimeni nu își va da seama dacă e coroană sau e dintele tău natural!

Ce spun pacienții noștri

{

Dr. Tes mi-a recomandat să optez pentru fațete. Am fost puțin emoționată în legătură cu procedura, dar m-a asigurat că va fi nedureroasă și că voi avea un zâmbet frumos.
Trebuie să spun că a avut dreptate. Procedura în sine a fost rapidă și simplă! Mulțumesc pentru tot!

Elena Popescu

{

Recomand cu incredere pe domnisoara doctor Tesnim, ii multumesc si pe aceasta cale pentru rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada!! Si intregii sale echipe de profesionisti!

Magda Lorena

{

Recomand Dr. Tesnim! Amabilitate, promptitudine, orintare spre client!

Ovidiu Tanasescu

{

Am ajuns la cabinet printr-o recomandare si ma bucur ca am avut ocazia de a ajunge pe mainile doamnei doctor. Am ales coroanele Emax si acum am un zambet de milioane! Cel mai tare cabinet! 

Catalin Miroiu

{

Doamna doctor Tesnim are mainile usoare si un talent evident! Nu ma pot opri din zambit, dintii mei sunt asa cum am visat mereu, perfecti si stralucitori! Multumesc intregii echipe pentru tot! Recomand din tot sufletul Dr. Tes! Mai rar asemenea profesionalism! 

Maria Zimnicu

Estetica dentară este misiunea noastră!

Nu mai așteptați pentru a obține zâmbetul frumos și sănătos pe care îl meritați! Vizitați astăzi cabinetul nostru stomatologic și lăsați echipa noastră de stomatologi experimentați să vă ajute să obțineți zâmbetul dumneavoastră perfect!

Suntem încrezători că putem găsi soluția potrivită pentru dumneavoastră. Nu ezitați – rezervați-vă o programare acum și faceți primul pas spre o viață întreagă de zâmbete încrezătoare și frumoase.

 

Programează-te la cabinetul nostru din zona Crângași!

Vino și vizitează cabinetul nostru stomatologic pentru fațete Emax de cea mai bună calitate la cele mai bune prețuri! Te așteptăm la Dr. Tes!

Contact

Adresă

Strada Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59

Telefon

0732 826 068

Email

 contact@drtes.ro

Copyright 2022 @ Dr. Tes. All rights reserved.